Bad Daughter

Poslušajte komad mračnog alter-popa novog projekta Dunje Ercegović, poznatije kao Lovely Quinces

T.I.

Foto: LAA

Foto: LAA

Dunjina Bad Daughter se poigrava granicama unutar indie pop žanra dajući mu svoju nešto tamniju, ali i dalje plesnu i pitku viziju, negdje na pola puta između Lane Del Rey i Billie EilishKantautorica Dunja Ercegović, na glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, predstavlja novi solo projekt pod imenom Bad Daughter popraćen singlom i video spotom za “Favourite Game” alter-pop pjesmu mračne atmosfere negdje na pola puta između Lane Del Rey i Billie Eilish.


Baš kao i Lovely Quinces, s kojom je kao mlada i izrazito talentirana kantautorica od samog početka visoko iskočila na glazbenoj sceni svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom, Dunjina Bad Daughter se poigrava granicama unutar indie pop žanra dajući mu svoju nešto tamniju, ali i dalje plesnu i pitku viziju.


Kreativni koncept i vizualni identitet spota “Favourite Game” osmislio je Šanavala Concept Store, režirala ga je Hani Domazet, direktor fotografije je Vladimir Đurić, a producentica Dora Prpić. Uz Dunju se u spotu pojavljuje i Nikola Milivojević.
“Favourite Game” je najavni single Bad Daughter albuma “Let Me Panic” koji je napravljen u suradnji s producentom i aranžerom Leonardom Klaićem. Izlazak se očekuje početkom jeseni za LAA, a albumu će prethoditi objavljivanje još nekoliko pjesama na streaming servisima.