Poznati Britanci

Pomaknuli slavljeničku turneju: Skunk Anansie u Dom sportova stiže 16. svibnja

Ivana KocijanGrupa Skunk Anansie veliku će europsku turneju prebaciti na 2021. godinu, pa time i zagrebački koncert koji će biti održan 16. svibnja u Domu sportova.


Nakon prošlogodišnjeg nastupa na Šalati, bend je uvrstio Zagreb u drugi dio slavljeničke turneje »25 Live @ 25« kao jedan od rijetkih gradova u kojima će nastupiti dvaput.


S obzirom na aktualnu situaciju, turneja je s kraja ove godine prebačena na proljeće 2021. kada se originalnom rasporedu pridružuju još 3 nastupa. Bend će od svibnja do srpnja održati 41 koncert, a Zagreb je jedini grad naše regije koji će ih opet ugostiti.
Usporedo s turnejom u rujnu će se pojaviti i biografija frontwoman Skin »It Takes Blood And Guts« koju je napisala s hvaljenom novinarkom Lucy O’Brien. Dosad kupljene ulaznice vrijede za novi termin, a svi kojima on ne odgovara, mogu ostvariti povrat novca do 11. listopada na mjestu gdje su obavili kupnju.


Ulaznice za novi datum u prodaji su po staroj, early bird cijeni, od 200 kn do 19. studenog. Od 20. studenog do 15. svibnja 2021. ulaznice će koštati 230 kn, a na dan koncerta 260 kn.