Svjetska razina

Pogledajte sjajan spot zagrebačkog alter rock benda Malady Lane

Foto: Marko Plečko

Foto: Marko Plečko

„Kissing Mirrors” odaje post grunge utjecaje i predstavlja Malady Lane u sastavu Chris Ian, Pavle Gulić, Nenad Gajić i Hrvoje Baudoin, kao vrlo zreo, svirački kompetentan bend sa sugestivnim glasom u prvom planu pjevača Chrisa IanaZagrebački alter rock bend Malady Lane snimio je videospot za pjesmu „Kissing Mirrors”, s aktualnog albuma „Nothing Is Too Far Anymore” izdanom na zagrebačkoj etiketi Dostava zvuka.


„Kissing Mirrors” odaje post grunge utjecaje i predstavlja Malady Lane u sastavu Chris Ian, Pavle Gulić, Nenad Gajić i Hrvoje Baudoin, kao vrlo zreo, svirački kompetentan bend sa sugestivnim glasom u prvom planu pjevača Chrisa Iana koji se godinama kalio kao ulični svirač/pjevač u Bogovićevoj ulici u Zagrebu.


Nije ni čudo da je njihov spomenuti album prvijenac pozdravljen od kritike kao materijal koji bi „mogao komotno zaživjeti na bilo kojoj radijskoj stanici širom svijeta”.
Snimanje zaista zanimljivog i domišljatog, tehnički sjajno odrađenog spota odradili su Hrvoje Baudoin i Tomislav Tukša, režiju i produkciju videospota potpisuju Marko Nemec i Hrvoje Baudoin, dok je scenarij ideja Marka Nemeca.


Autor teksta je Chris Ian, a glazbu potpisuje cijeli bend. Raskošnu produkciju uz bend potpisuje sve zapaženiji producent Dostave Zvuka, Leonard Klaić, koji je zaslužan i za miks i master.


Malady Lane trenutno rade na drugom studijskom izdanju koje je najavljeno nedavnim nastupom u sklopu House of Pablo Live Sessiona.


Singl „Kissing Mirrors”, kao i cijeli album, dostupan je putem Bandcampa benda, YouTube kanala Dostave zvuka te na svim streaming servisima.