Najava novog albuma

Riječki rockeri One Possible Option snimili spot za “Eter”, svoju prvu pjesmu na hrvatskom jeziku

P. N.

Foto: Filip Kovačević

Foto: Filip Kovačević

Premijera spota zakazana je za subotu 13. travnja u emisiji TOP.hr RTL televizije, dok je službeni izlazak najavnoga singla 16. travnja. Album će se naći na gramofonskoj ploči i streaming u od 14. svibnjaRiječka alter rock skupina One Possible Option snimila je ovaj tjedan spot za singl “Eter“ koji najavljuje istoimeni drugi album, četiri godine nakon hvaljenog prvijenca „No Kings“.


Video za “Eter” djelo je fotografa i poznatog redatelja spotova Filip Gržinčić  s nizom suradnji iza sebe (Josipa Lisac, Silente, J.R. August, Luka Nižetić, Pavel, Vatra). Sniman je na slikovitom Grobničkom polju i u studiju Filipa Gržinčića u samom srcu Rijeke, a vodi nas kroz vizualno putovanje ispunjeno eteričnom lakoćom maslačka. Ovaj skromni, a ipak snažni cvijet nosi u sebi poruku lakoće i prozračnosti koja se metaforički odražava stihove rock singla singla “Eter”.


Foto: Filip Gržinčić

Velika je novost za One Possible Option što je “Eter” prva pjesma benda na hrvatskom jeziku, izraz njihove želje za izravnijom komunikacijom s publikom kojoj najčešće sviraju. Pjesma, čiji tekst potpisuje Karmen Kasapović, majka frontmena benda, priča o težnji ka smislenijem načinu postojanja, budeći u slušateljima razmišljanja o srži života i međuljudskim odnosima. One Possible Option, s članovima Zdravkom Kasapovićem, Dejanom Adamovićem, Denijem Kasapovićem i Borisom Brailom, gdje se posebna nit plete između oca i sina, Denija i Zdravka, ovim spotom i albumom nastavlja inspirirati i pokretati, dodirujući srca i misli svoje publike.
Premijera spota zakazana je za subotu 13. travnja u emisiji TOP.hr RTL televizije, dok je službeni izlazak najavnoga singla 16. travnja. Album će se naći na gramofonskoj ploči i streaming u od 14. svibnja, obećavajući mješavinu energičnosti rocka i lirsku introspekciju, s Kasapovićevim vokalima koje kritika proziva ponajboljim na hrvatskoj sceni.