u Šibeniku

PipsChips&Videoclips i J.R. Augusta spremaju veliki dupli koncert

Sandy Uran

Foto: MARKO GRACIN

Foto: MARKO GRACIN

Oba izvođača na koncertu će odsvirati svoje pune setove.Veliki dupli koncert grupe PipsChips&Videoclips i J.R. Augusta na pozornici tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku 26. lipnja bit će jedna od najuzbudljivijih koncertnih poslastica ovog ljeta na obali.


Pipsi su proteklih tjedana bili aktivni s objavom singla »Ljubav 21«, obradom njihovog starog hita, ovaj put u suradnji s Edo Maajkom, te rasprodajom tri samoborska koncerta u svega nekoliko minuta.


U Šibeniku će im se pridružiti višestruko nagrađivani kantautor J.R. August, čiji je vinil »Dangerous Waters« među najprodavanijima u protekloj godini i koji predstojeću dodjelu Porina dočekuje s dvije nominacije, za Najbolji video broj (»Dangerous Waters«) i Koncertni album (»Live At Hrvatski Glazbeni Zavod«). Oba izvođača na koncertu će odsvirati svoje pune setove.

Program je sufinanciran putem natječaja »Jer svirati se mora« provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Događaj će biti organiziran sukladno svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH, a broj ulaznica ograničen je na 400.Ulaznice kreću u prodaju danas u 9 sati kroz sustav Eventim.