Povratak pred riječku publiku

Pips, Chips & Videoclips stiže u Pogon kulture. Evo i kada

Ivana Kocijan

Foto: ROBERTO PAVIĆ

Foto: ROBERTO PAVIĆ

Ulaznice u prodaju kreću danas, po cijeni od 70 kn.Zagrebačka grupa Pips, Chips & Videoclips nastupit će u subotu 26. ožujka u riječkom Pogonu kulture. Pipsi će tako na samostalnom koncertu u Rijeku donijeti dugačak set najvećih hitova iz cijele karijere.


Veliki Pipsi odgojili su generacije fanova, a bit će ovo još jedna prilika da se potvrdi zašto je legendarni zagrebački bend jedan od koncertno najtraženijih. Najava koncerta u Rijeci dolazi na krilima nominacija za nagradu Rock&Off u kategorijama za koncertnog izvođača 2021. godine, kao i za nagradu publike.


Ulaznice u prodaju kreću danas, po cijeni od 70 kn. Ta cijena će vrijediti do 28. veljače, a dan nakon penje se na 80 kn. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 100 kn. Ulaznice će biti dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventima, kao i online na www.eventim.hr. Ulazak na koncerte moguć je uz COVID-potvrde ili negativan test ne stariji od 48 sati.
Program je sufinanciran putem natječaja »Jer svirati se mora 2« provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.