U pogonu kulture

Prvi nastup One Possible Option na domaćem terenu u Rijeci nakon izlaska hvaljenog prvijenca “No King”

P. N.

Foto: Filip Gržinčić

Foto: Filip Gržinčić

Riječki koncert dolazi kao kruna dugogodišnjeg rada benda i uspjeha prvog albuma koji je publici predstavljen spotovima za pjesme ''Breathe'', ''All we do today'', ''Erase'' te singlom ''Awake''Grupa One Possible Option stiže u riječki Pogon Kulture u petak 15. travnja, na veliki samostalan koncert.


To će biti prvi nastup benda u matičnom gradu nakon izlaska albuma prvijenca ‘’No King’’ koji se krajem 2020. godine uz odlične kritike našao na najvažnijim listama najboljih izdanja, te bendu zaradio nagrade za Singl i Izvođača godine (Ri Rock), Najbolju novu grupu (Music Pub, HR2) te Album godine (Soundreport).


Riječki koncert dolazi kao kruna dugogodišnjeg rada benda i uspjeha prvog albuma koji je publici predstavljen spotovima za pjesme ”Breathe”, ”All we do today”, ”Erase” te singlom ”Awake”.
Kao gosti, nastupiti će nova riječka grupa Ministranti čiji bi album ubrzo mogao ugledati svjetlo dana, a publici su se već predstavili nedavno objavljenim singlom “Rock je mrtav”.


Koncert se održava u sklopu akcije ”Jer svirati se mora” pod organizacijom Baba Productiona. Ulaznice se mogu kupiti u Dallas shopu u Rijeci te na svim Eventimovim prodajnim mjestima, kao i na web stranici Eventim.hr po cijeni od 50kn, a na dan koncerta 60kn.