Riječki bend započinje koncertnu priču

One Possible Option ovoga petka u Pogonu kulture

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Kao gosti na koncertu će nastupiti nova riječka grupa Ministranti.Riječka grupa One Possible Option, koja je oduševila publiku albumom »No King« objavljenim za Croatia Records 2020. godine, započinje svoju veliku koncertnu priču. Jedan od predvodnika novog riječkog alt rock vala kreće iz svoje Rijeke gdje će u petak nastupiti u Pogonu kulture što je njihov prvi veliki samostalni koncert nakon dugo vremena, ali i prvi u svome gradu nakon izlaska albuma »No King« koji se uz odlične kritike našao na najvažnijim listama najboljih izdanja.


Bendu je donio i nagrade za singl i izvođača godine (Ri Rock), najbolju novu grupu (Music Pub, HR2) te album godine (Sound Report). Riječki koncert dolazi kao kruna dugogodišnjeg rada benda i uspjeha prvog albuma koji je publici predstavljen spotovima za pjesme »Breathe«, »All We Do Today«, »Erase« te singlom »Awake«.


Kao gosti na koncertu će nastupiti nova riječka grupa Ministranti.
Ulaznice je moguće kupiti u Dallas Shopu u Rijeci, kao i na web-stranici Eventim.hr po cijeni od 50 kn. Na dan koncerta ulaznice će stajati 60 kuna.