Vizualna trilogija

Objavljen “Kinki”, novi spot Plazmaticka, pogledajte

Portal Novi list

Scena iz spota za Plazmatickov "Kinki"

Scena iz spota za Plazmatickov "Kinki"

'Piknik' je dokumentarac o predgrađu, a 'Kinki' je gradska štorija pa eto dobre prilike da ga okupamo neonom, objašnjava Plazmatick“Kinki” je Plazmatickov friško objavljeni, novi video spot! Snimanje, montažu i režiju potpisuje Pavle Kocanjer. Glavne uloge (uz jednu plastičnu lutku) ostvarile su Dora, Ina i Antonija. Ideju, vizuale i produkciju potpisuje Mihalinec Studio.


Sam spot je nastavak na prethodno objavljeni “Piknik”. U planu je i treći video koji će činiti završni dio ove vizualne trilogije.


Pjesma se nalazi na Plazmatickovom recentnom dugosvirajućem uratku “Maziš mi se / Cuddly, Cuddly” koji je dostupan kao dvostruko deluxe vinilno izdanje, standardno vinilno izdanje i digitalno u shopu PDV recordsa.

“Koji je početak? Htio sam imati spot u neonskom valu kakvog prakticiraju redatelji Refn, Noé i Cosmatos. ‘Piknik’ je dokumentarac o predgrađu, a ‘Kinki’ je gradska štorija pa eto dobre prilike da ga okupamo neonom.


Kocanjer je kul lik pa smo brzo kliknuli oko estetike; Dora, Ina i Tonka su rekle da ideji i terminu, Hadra je ustupio auto, a Pločnik je dao prostor.


Bez previše planiranja, dogovorimo termin i snimamo s puno improvizacije i spontanosti”, objasnio je Plazmatick.