Post punk partnerstvo

Nikola Čelan i Petra Hrašćanec udružili snage u novom videospotu

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

»Spaljene rane« novi je, u potpunosti autorski, Čelanov uradak »Spaljene rane« naslov je trećeg samostalnog singla splitskog kantautora Nikole Čelana. Poznatiji kao jedan od osnivača, član i frontmen brojnih glazbenih skupina (TBF, Libar, Iskon, Rectum…), ovu je pjesmu realizirao u suradnji s jakim glazbenicima, instrumentalistima sa splitskog područja poput Petra Radanovića (gitare, programiranje), Jana Ivelića – Pele (bubnjevi) i Frane Mihalja (truba).


Režiju i produkciju videa potpisuje Ivana Kragić, a u spotu se uz Nikolu kao glumica pojavljuje Petra Hrašćanec, poznata hrvatska koreografkinja s područja suvremenog plesa.


»Spaljene rane« novi je, u potpunosti autorski, Čelanov uradak u kojemu on pokušava sublimirati svoje široko žanrovsko iskustvo i stilsku raznolikost koja odlikuje njegov dugogodišnji izvođački angažman. Pjesma hiperrealistične ljubavne tematike bavi se kompromitiranim odnosom partnera te pokušajem zacjeljenja koje su suradnice i akteri videa snažno oslikale pripadajućim vizualnim i scenskim sredstvima.