Kantrida FKK 2020

Nenad Majranović Fric na Empeduja PUNK festivalu predstavio “Topničke dnevnike”

Robert Šimonović

Foto arhiva NL

Foto arhiva NL

Fric je "Topničke dnevnike" u potpunosti natipkao na mobitelu, a radi se o 250 stranica vrlo zanimljivog materijalaU sklopu projekta Kantrida Europski kvart kulture FKK 2020, nekadašnji basist kultnih KUD Idijota, novinar i pisac, pokretač istarskog “Regional Expressa” , urednik i voditelj emisije “Sistematski pregled” – Nenad Marjanović dr. Fric, predstavio je svoju novu knjigu naslova “Topnički dnevnici – PUNK (Pula nakon korone)”.


Knjiga je predstavljena u Beach bar Empeduji na Biviu kao uvod u peto izdanje “Empeduja PUNK festivala” koji ove godine nosi moto “Punk Against Racism”.


Fric je “Topničke dnevnike” u potpunosti natipkao na mobitelu, a radi se o 250 stranica vrlo zanimljivog materijala. U njemu Nenad Marjanović donosi kronike vlastita života, strujanja svijesti, odnosno zapise nastale za vrijeme izolacije.
Dotiče se tema iz svakodnevnih aktualnosti vezanih uz politiku te društvena i sportska događanja. Naravno spominje se i glazba, kao i povijest, Crkva, nacionalizam i slično. Nećemo vam baš sve otkriti, najbolje je da sami iz prve ruke saznate o čemu se sve u knjizi radi.


Nakon predstavljanja knjige uslijedio je nastup hardcore punk iz Zagreba “CC”. Slijedi nastup domaće grupe “Finta de mona”,”Besnih pacova” (Zagreb) i “Bible Throwera” isto iz Rijeke.


Festival će se nastaviti i sutra, a subotnju večer otvaraju Zadrani, band “Alergija” , pa varaždinski “Gemišt” , riječki “Last baraž” i za kraj – pulski band “Immobile”.