U klubu Boogaloo

Najveći koncert ljutih beogradskih punk/metalaca Mortal Kombat u Hrvatskoj

T.I.

Bend je osnovan 2009. godine i kroz godine konstantno širio broj poklonika na području bivše Jugoslavije. O tome svjedoči i činjenica da im pregledi pjesama dosežu brojke od dva milijunaBeogradski Mortal Kombat stižu ovu subotu, 23. travnja u zagrebački klub Boogaloo na svoj najveći samostalni koncert u Hrvatskoj.


Riječ je o metal/punk bendu u baziranom na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na kritičko satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kojem živimo. Bend je osnovan 2009. godine i kroz godine konstantno širio broj poklonika na području bivše Jugoslavije. O tome svjedoči i činjenica da im pregledi pjesama dosežu brojke od dva milijuna, što je za jedan u biti underground bend veliki uspjeh.


Dosad su objavili četiri studijska albuma i jedan uživo. Posljednji album „Decenija”, riječima benda, je žanrovski jako šaren i šizofren, od brzih metal rifova do rokenrol balada. Uz dosad najkvalitetniju produkciju, album je i pomicanje prema ozbiljnijoj tematici, uz blagi odmak od humora u odnosu na ranija izdanja. Dostupan je za besplatan download na službenoj stranici benda.
Inače, ovaj koncert se organizira iz drugog pokušaja, s prvim, najavljenim za 2020. godine nije bilo sreće, odnosno planove je osujetila pandemija. U svakom slučaju, fanovi koji još imaju kartu za taj koncert, moći će s njom ući i na ovaj koncert.


Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 50 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i putem Entrio sustava. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 70 kuna.