Novosadski festival

Na Exitu od Sepulture i Metronomyja, do Guette i Tyge

Ivana Kocijan

Nastupit će i Metronomy, Marky Ramone, Sepultura, Denis Sulta, Dax J i Kobosil, Thundermother...Exit 2021. godine slavi dva desetljeća, a tim povodom na Petrovaradinsku tvrđavu stižu David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz i Boris Brejcha!


Obilježavanje dva desetljeća dvostrukog europskog festivalskog prvaka iz razumljivih razloga pomaknuto je na sljedeće ljeto, a ako je suditi po prvim imenima, sljedeće festivalsko izdanje može biti i najjače do sada. Od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupit će neke od najvećih svjetskih zvijezda čiji su planetarno popularni hitovi samo na YouTubeu prikupili čak 33 milijarde pregleda. Listu prvih objavljenih imena predvode najutjecajniji svjetski glazbeni producent i DJ David Guetta, njegov sugrađanin i izazivač za titulu vodećeg planetarnog hitmakera DJ Snake, dvostruki lider Billboardove liste singlova i jedan od najvećih repera današnjice Tyga te superzvijezda nove generacije i miljenik regionalne publike Boris Brejcha. Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje mts Dance arene kada će posebno za tu priliku nastupiti godinama unatrag najtraženiji DJ Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju s kultnim Four Tetom.


Na jubilarni Exit stižu i indie heroji Metronomy, dobitnik Grammy nagrade za životno djelo i živa ikona punka Marky Ramone, metal legende Sepultura, sjajni Denis Sulta, Dax J i Kobosil, hard rock dame Thundermother te neki od vodećih regionalnih izvođača kao što su Laibach, Goblini, Marko Nastić, Massimo, After Affair, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Insolate, Lag i mnogi drugi.
Objavljenim izvođačima će se uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još više iznenađenja jer će se Exit u 2021. godini održati u punoj snazi, na čak četrdeset festivalskih pozornica i zona!


Novi, ograničeni kontingent promotivnih ulaznica s popustom od 50 posto po cijeni od 450 kn u prodaji je od jučer točno u podne. Svi koji žele ugrabiti povoljne ulaznice morat će požuriti jer će promotivna cijena vrijediti samo do 8. kolovoza, tj. do isteka zaliha. Organizatori ističu kako će sve do sada kupljene ulaznice za 2020. vrijediti za festivalsko izdanje 2021., pri čemu će svi kupci koji ih zadrže otključati posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za Exit!