Pandemijski festival

“Let’s Rock” na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku ove godine produžen na dva dana

T.I.

Boris Štok, Kensington Lima, Kozmodrum, Mary May, M.O.R.T., Nemanja, Peki Pele, ROLO, Sfumato, Sun U, The Siids tek su prvi u nizu imena koji će ove godine uzdrmati tvrđavu na samom početku ljetaOd danas u podne dostupne su ulaznice za „Let’s Rock“, jedini festival na otvorenom nastao u doba pandemije, koji u u svom drugom izdanju na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila dovodi više od 20 bendova koji će kroz dva dana, 21. i 22. lipnja, svirati na tri festivalske pozornice.


Boris Štok, Kensington Lima, Kozmodrum, Mary May, M.O.R.T., Nemanja, Peki Pele, ROLO, Sfumato, Sun U, The Siids tek su prvi u nizu imena koji će ove godine uzdrmati tvrđavu na samom početku ljeta. Lanjske pozitivne reakcije izvođača, ali i svih uključenih u realizaciju, potaknule su organizatora Tvrđavu kulture da ovogodišnje izdanje „Let’s Rocka“ produži na dva dana, a popis izvođača proširi svježim imenima mladih autora nezavisne glazbene scene.


Festivalske ulaznice vrijede za oba dana i bit će dostupne u regularnoj prodaji po cijeni od 200 kuna u sustavima Eventim i Croatia Tickets te u City Pointu šibenskih tvrđava gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica.
Jednodnevne ulaznice bit će puštene u prodaju nakon objave kompletnog popisa izvođača, po cijeni od 130 kuna.


Organizator Tvrđava kulture uskoro će najaviti i ostala glazbena imena, te ističe kako će se događanje održavati u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera.