Glasno s Tvrđave

Goran Bare i Majke imaju novi datum odgođeneg koncerta u Šibeniku

Portal Novi list

Goran Bare / Foto Press

Goran Bare / Foto Press

Iz benda je potvrđeno da se pjevač Goran Bare osjeća dobro i stabilnoA1 Hrvatska i RTL sa zadovoljstvom najavljuju kako će se nedavno odgođeni koncert Goran Bare & Majke održati 27.kolovoza 2022. na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila.


Podsjetimo, Goran Bare & Majke su trebali nastupiti na Tvrđavi sv. Mihovila 12.kolovoza, u sklopu projekta „GLASNO s Tvrđave“.


Nažalost, zbog zdravstvenih problema, prvotno zakazani koncert Gorana Bare i Majki na Tvrđavi sv. Mihovila odgođen je konačno na novi datum: subota 27.8. s početkom u 21h.
Iz benda je potvrđeno da se pjevač Goran Bare osjeća dobro i stabilno.


Tako će za šibensku publiku, za kraj glasnog ljeta, ipak nastupiti jedan od najznačajnijih i najboljih hrvatskih rock sastava – Goran Bare & Majke.


Karizmatičan i neponovljiv umjetnik, na sveopću radost fanova i publike, nastupit će na festivalu A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave i u srednjovjekovnom ambijentu raspaliti emocije svih prisutnih.


Tko je doživio Gorana Bareta pod svjetlima reflektora zna da je to koncertno iskustvo svaki puta posebno i neponovljivo.


Iskrene emocije i žestoka energija, svojstvena samo najvećima, prenijet će se GLASNO s Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku u emotivan vrhunac glazbenog ljeta.


Ulaznice su u prodaji putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima. Ulaznice za prethodno zakazan nastup bit će valjan i za novi datum događanja.


Zahtjev za povratom ulaznica moguć je putem mail adrese [email protected] zaključno s nedjeljom 21.8. kolovoza 2022 u ponoć.