Balada

Giuliano ponovo u rock vodama: “Nadam se da će svi oni koji je poslušaju uživati”

Ivana Kocijan

Foto: SCREENSHOT

Foto: SCREENSHOT

Suradnja sa svestranim gitaristom Emirom Hotom u pjesmi »Naš svijet«Zahvaljujući gitaristu Emiru Hotu i pjesmi »Naš svijet« Giuliano ponovo »pliva« u rock vodama. Emir Hot najveće uspjehe ostvario je u Londonu gdje je sudjelovao u više od 300 glazbenih projekata s različitim stilovima i surađivao s cijelim nizom svjetskih i regionalnih izvođača.


– Pjesmu »Naš svijet« dobio sam kao poklon zahvaljujući dragom prijatelju, autoru Semiru Seferu iz Zenice. Pjesma je nastala davno, a na prvo slušanje nisam krio oduševljenje što mi je pripala čast da joj utkam dušu posebnim zvukovima gitara. Riječ je o rock baladi, koja se može slušati u bilo koje doba dana.


Giuliano je jedan od vrhunskih regionalnih vokala, pop zvijezda s rock pedigreom s kojim sam i ranije surađivao, te se odluka za izbor pjevača nametnula sama po sebi. »Naš svijet« je po svom ambijentu i karakteristikama zahtijevao upravo takav vokal, a Giuliano je odradio vrhunski posao.
Jako sam sretan zbog ove suradnje, rekao je Hot, dok je Giuliano dodao: Nakon dugogodišnjeg prijateljstva i različitih svirki, odlučili smo ovjekovječiti to naše prijateljstvo pjesmom, koja se meni jako sviđa.


Nadam se da će svi oni koji je poslušaju uživati, kao što sam i ja.«


Kako izgleda zajednički glazbeni svijet Emira Hota i Giuliana, donosi spot sniman u Splitu i okolici. Spot potpisuju Toni Banov, Dean Bubić i Andrija Jurčević. Tekst i glazba djelo su Semira Sefera, za produkciju i aranžman zaslužan je Darijo Marunčić.