Singl "Curious"

Franz Ferdinand objavili novu stvar koju će Zagrepčani moći vidjeti i uživo za tri mjeseca

T.I.

Franz Ferdinand i ovom pjesmom potvrđuju dobru formu i podižu uzbuđenje pred zagrebački koncert koji se s pravom titulira kao jedan od najzanimljivijih glazbenih događaja godineKao što smo već pisali, škotski indie rockeri Franz Ferdinand za manje tri mjeseca stižu u Zagreb na svoj prvi samostalni koncert u hrvatskoj metropoli. Dosad su nastupili već četiri puta (jednom u kombinaciji s bendom The Sparks), isključivo u okviru INmusic festivala.


Koncert u Maloj dvorani Doma sportova 25. travnja bit će prilika da vidimo popularne Škote prvi put s njihovim razglasom, pozornicom i light showom. Dodatni mamac je činjenica da na ovoj turneji predstavljaju kompilacijski album „Hits To The Head“ što će reći da će publika imati priliku uživati u njihovim najvećim hitovima karijere kojih se nakupilo kroz godine. Između ostalih  na albumu su, a bit će onda i na koncertu „Take Me Out“, „Michael“, „Darts Of Pleasure“, „The Dark Of The Matinee“, „Do You Want To“, „Ulysses“, „No You Girls“, „Right Action“, „Love Illumination“, „Always Ascending“…


Album sadrži i dvije dosad neobjavljene pjesme. Uz najavu albuma i turneje prvu „Billy Goodbye“, smo čuli u studenom, a sad je objavljena i druga nova stvar „Curious“ s kojom se Alex Kapranos i društvo kreću utabanim stazama svog prepoznatljivog disco-punk glazbenog teritorija. Franz Ferdinand i ovom pjesmom potvrđuju dobru formu i podižu uzbuđenje pred zagrebački koncert koji se s pravom titulira kao jedan od najzanimljivijih glazbenih događaja godine.
Prema informacijama iz agencije LAA koja organizira koncert, zanimanje za karte je veliko pa bi za sve zainteresirane bilo racionalno nabaviti ih što prije jer bi koncert do datuma održavanja lako mogao biti rasprodan.


Karte se još mogu nabaviti po cijeni od 200 kuna na službenim prodajnim mjestima u Zagrebu, Dirty Old Shopu, Rockmarku, Aquarius CD Shopu, Dancing Bear CD Shopu, u Dallas Music Shop u Rijeci, ako i na svim prodajnim mjestima Eventima te online na ww.eventim.hr.