Zagrebački festival

​The Killers potvrđeni za odgođeni INmusic

Danijela Bauk

The Killers / AZTEK INCORPORATED

The Killers / AZTEK INCORPORATED

Ulaznice kupljene za ovogodišnji INmusic festival ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja festivala od 21. do 23. lipnja 2021. godine.RIJEKA – Jedan od najvećih glazbenih sastava 21. stoljeća, The Killers, premijerno će u Hrvatskoj nastupiti u lipnju 2021. godine na odgođenom izdanju INmusic festivala.The Killers su jedan od rijetkih suvremenih američkih rock sastava, iza njih je pet multiplatinastih studijskih albuma, deseci globalnih hitova i pjesama koje su obilježile proteklih 15 godina, nizovi rasprodanih stadionskih nastupa, headline nastupi na Glastonburyju, Lollapaloozi, Coachelli…


Uz već rasprodanu i zbog pandemije COVID-19 odgođenu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj, The Killerse ćemo povodom 15. obljetnice INmusic festivala gledati i u Zagrebu u lipnju 2021. godine, gdje će uz dobro poznati glazbeni opus predstaviti i novi materijal s nadolazećeg šestog studijskog albuma »Imploding The Mirage«.
Festivalske ulaznice za INmusic festival dostupne su putem službenog festivalskog web-shopa.


Ulaznice kupljene za ovogodišnji INmusic festival ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja festivala od 21. do 23. lipnja 2021. godine.