Nisu oduševljeni

Reunion serije “Prijatelji” izazvao dramu kod obožavatelja. Misle da će ovaj lik sve upropastiti

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Najnoviji bijes obožavatelja usmjeren je na voditelja Jamesa Cordona



Još nas malo dana dijeli od ponovnog okupljanja ekipe iz serije “Prijatelji”, ali već se naveliko priča o svakom detalju koji se pojavi na internetu.


Najnoviji bijes obožavatelja usmjeren je na voditelja Jamesa Cordona koji se našao na popisu zvijezda koje će se pojaviti u epizodi.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli James Corden (@j_corden)





“Svi su ovi ljudi mogli biti dio epizode, ali Warner Bros odabere Justina Biebera i Jamesa Cordena”, napisao je jedan korisnik Twittera uz fotografiju zvjezdanih imena koja su se pojavljivala u originalnim epizodama te među kojima su Brad Pitt i Paul Rudd.



Drugi pak korisnik piše: “James Corden će ponovno okupljanje ‘Prijatelja’ staviti na popis stvari koje je upropastio svojom prisutnošću.”



“Nemojte me krivo shvatiti, čekam reunion od 2004. godine, ali da mi je netko rekao da će se pojaviti James Corden, rekao bih da se ne trude sa snimanjem”, stoji u jednom od komentara na Twitteru.



Page Six piše da pojavljivanje Cordena u seriji i jest malo čudno, obzirom da se njegova emisija “Late Late Show” prikazuje na CBS-u dok su “Prijatelji” godinama zaštitni znak njihovih najvećih rivala, programa NBC.