Urnebesno!

VIDEO Reese Witherspoon nasmijala obožavatelje svojim plesom: “Ja uopće ne znam što radim!”

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

I dok Lizzo rastura impresivnim pokretima, Witherspoon zbunjeno pokušava shvatiti što je upravo vidjela.Reese Witherspoon je pošteno nasmijala javnost objavivši video na kojem pokušava odraditi plesnu rutinu, što joj nikako ne polazi za rukom.


Na videu snimanom u njezinoj kućnoj teretani, omiljena glumica pokušava pratiti pjevačicu Lizzo koja pokazuje korake svoje plesne rutine na hit pjesmu About That Time.


I dok Lizzo rastura impresivnim pokretima, pokazujući kako ih izvesti, Witherspoon zbunjeno pokušava shvatiti što je upravo vidjela.
S urnebesnim posljedicama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)“Ja uopće ne znam što radim!”, govori glumica u kameru.


Njezin je video brzo postao viralan, a osim brojnih obožavatelja, od srca su se nasmijale i neke njezine glumačke kolegice.


“Ne mogu prestati gledati”, napisala joj je Jennifer Garner, dok je Gwyneth Paltrow napisala: “Plačem”. Istu je misao podijelila i Diane Keaton, samo koristeći se emojijima koji plaču od smijeha.


 


Unatoč tome što joj ova plesna rutina baš i nije pošla za rukom, glumica inače prati impresivne treninge šest dana tjedno, a jednom je prilikom kazala da voli plesati te da je “pomalo” hip-hop plesačica.


Ne daj se, Reese!