Godina zdravlja

Rebel Wilson o tome kako je izgubila 18 kilograma: Priznala i da malo vara u prehrani

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Osvrnula se i da tu i tamo pojede hamburger jer ništa nije zabranjeno.Rebel Wilson je u nedavnom razgovoru za People progovorila o tome kako je izgubila 18 kilograma u svojoj “godini za zdravlje”.


Glumica koju najviše pamtimo po ulogama u filmovima “Pitch Perfect”, otkrila je koliki joj je dnevni unos kalorija.


“Prije sam unosila oko 3000 kalorija i jer se obično radilo o ugljikohidratima, bila bih gladna. Promijenila sam dijetu na onu bogatu proteinima što je izazovno jer prije nisam jela puno mesa. Sada jedem ribu, lososa i pileća prsa”, kazala je Wilson.
Usput je otkrila i da ponekad vara svoj plan prehrane.


“Ne znači da je svaki tjedan zdravi tjedan. Neki tjedni su za otpis i po tom pitanju ništa ne možeš napraviti. Trudim se da postignem ukupni zdravi balans”, kazala je.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)Osvrnula se i da tu i tamo pojede hamburger jer ništa nije zabranjeno, ali da obično pojede polovicu od onoga što je prije konzumirala.


“Ponekad pojedem burger, nekoliko krumpirića i onda se osjećam dobro”, kazala je Wilson pa dodala da gubitak kilograma duguje i pandemiji koronavirusa koja joj je pomogla promijeniti navike.


“Mislim da mi je usporavanje pomoglo. Mislim da sam jela zbog emocija i ponekad pretjerivala jer nisam dovoljno voljela samu sebe. I sve se svodi na samopoštovanje i ljubav prema samome sebi”, zaključila je.