Pop princeza

Putevima Harryja i Meghan: Britney Spears razmišlja o iskrenom intervjuu s Oprah Winfrey

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Čini se da bi molbe obožavatelja mogle biti uslišeneČini se da Oprah Winfrey s godinama nije izgubila na svojoj voditeljskoj kvaliteti. Nakon intervjua s Harryjem i Meghan koji je odjeknuo svim svjetskim medijima i paru poslužio kao jedinstvena prilika da progovore o svemu što se događalo sasvim iskreno, ekipa na društvenim mrežama je počela tražiti od Opre da ugosti još neke zvijezde.


U svijetu poznatih i slavnih uvijek je toliko tračeva da doista poželite čuti onu drugu stranu priče koja nerijetko ostane tiha. Na društvenim se mrežama odmah nakon kraljevskog intervjua, počelo moliti Opru da napravi “tell all” intervju sa Britney Spears.


Čini se da bi molbe obožavatelja mogle biti uslišene jer Harper’s Bazaar piše da mega zvijezda o tome intenzivno razmišlja.
Nakon dokumentarca “Framing Britney Spears”, pop zvijezda se zahvalila obožavateljima na podršci. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)Film je nastao u produkciji New York Timesa i prikazan je na platformi Hulu, a mnoge je ostavio bez teksta. Dokumentarac prati njezinu priču u kojoj je bezbroj puta uskraćena za mrvicu privatnosti, obiteljske probleme te utjecaj njezina oca.


Navodno je njezina sestra, Jamie Spears, inspirirala pjevačicu da u doglednoj budućnosti ispriča svoju stranu priče i to u intervju s Oprah Winfrey.


“Britney razmišlja o tome da progovori o svojoj prošlosti, najviše zato što osjeća da to ne bi trebali raditi drugi. Oduvijek je mrzila intervjue, ali ako se odluči na ovaj korak, njezin će odabir vrlo vjerojatno biti Oprah.


Trenutno to nije u planu, ali kada bude, postojat će određeni koraci koje će Britney morati poduzeti prije nego li progovori”, kazao je izvor, a prenosi Harper’s Bazaar.


Isti izvor kaže i da se Britney osjeća bolje te da je zahvalna na svoj podršci koja joj je upućena nakon dokumentarca.