Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa

Princ Harry sretan unatoč raskidu s kraljevskom obitelji

Hina

Foto: Reuters

Foto: Reuters

"Mislim da je slomljena srca zbog situacije s obitelji", rekao je BradbyBritanski princ Harry slomljenog je srca zbog raskida s kraljevskom obitelji, no on i njegova supruga Meghan sretni su s novim životom u SAD-u, rekao je u intervjuu voditelj Tom Bradby, blizak paru.


Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, preselili su se u Los Angeles sa sinom Archiejem prošle godine, nakon što su se povukli sa svih službenih dužnosti kraljevske obitelji, poslije nesuglasica s drugim članovima obitelji i usred velike medijske pozornosti.


“Mislim da je slomljena srca zbog situacije s obitelji”, rekao je Bradby u intervjuu u emisiji na ITV-u koju vodi Alan Titchmarsh.
“No jesu li tamo nesretni? Ne, ne mislim da je tako, mislim da su zapravo jako sretni, no namučit će se za svoje mjesto u životu, mislim da hoće.”


Bradbyjevi intervjui s parom tijekom afričke turneje 2019. dali su uvid u rastuće tenzije unutar kraljevske obitelji od njihova vjenčanja 2018. i rođenja njihova sina, kad je uplakana Meghan opisala kako je teško biti novopečena majka, a uz to i cijelo vrijeme biti pod budnim okom javnosti.


Harry je također priznao nesuglasice sa svojim starijim bratom, princom Williamom, koji će nakon princa Charlesa naslijediti prijestolje.


“Situacija s obitelji nije idealna te je bila vrlo teška godina za sve njih”, rekao je Bradby.


“Puno je ranjenih osjećaja na obje strane i vrlo je teško”, dodao je.


Bradbyjev dokumentarac o paru nagovijestio je njihovu odluku da se u 2020. godini povuku sa svih službenih kraljevskih dužnosti.


Otad su Harry i Meghan nastavili s humanitarnim radom te su potpisali televizijske i druge medijske ugovore, predstavivši u prosincu svoj podcast.