Santa Barbara

Princ Harry i Meghan Markle uselili se u novi dom: Imanje vrijedno gotovo 15 milijuna dolara

Hina

Foto: Reuters

Foto: Reuters

U tom gradu žive i Oprah Winfrey i Ellen DeGeneres.Princ Harry i njegova supruga Meghan kupili su i uselili se u novi dom u Montecitu pokraj Santa Barbare, skupom obalnom gradu sjeverno od Los Angelesa, objavili su američki mediji.


Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa koji su prošle godine napustili britanske kraljevske dužnosti živjeli su prije toga u njezinu rodnom Los Angelesu gdje su ubrzo uronili u sudski spor zbog nedozvoljenih fotografija njihova sina Archieja.


Par se “u srpnju ove godine uselio u obiteljski dom” i “smjestio u tihu privatnost njihove zajednice”, kazao je njihov glasnogovornik za Afp bez navođenja lokacije kuće.
 “Nadaju se da će se to poštovati zbog njihovih susjeda, kao i njih kao obitelji”, dodao je glasnogovornik.


Prema medijima People i Page Six, njihova je nova kuća na području Santa Barbare oko 150 kilometara sjeverno od Los Angelesa. U tom gradu žive i Oprah Winfrey i Ellen DeGeneres.


Imanje u Montecitu koje uključuje kuću s devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, igralište i vrt ruža platiti su 14,65 milijuna dolara, prenio je Page Six.


“Tu žele odgajati Archieja i nadaju se da će imati što je moguće normalniji život”, kazao je anonimni izvor za Page Six.
Izvor je dodao: “Harry i Meghan nikad nisu namjeravali živjeti u Los Angelesu”.


Par je u srpnju podnio tužbu u Los Angelesu protiv paparazza kojeg su optužili da je slikao njihovo dijete bez dozvole.


“Par je nedavno doznao da netko preprodaje fotografije njihova 14-mjesečnog sina Archija koje su snimljene, po tvrdnjama autora,kad su se nedavno pojavili u javnosti u Malibuu”, navodi se u tužbi podnesenoj zbog povrede privatnosti.


Fotografije su snimljene dok su bili u dvorištu vlastite kuće i bez njihova znanja, piše u tužbi.


Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa preselili su se u Kaliforniju iz Kanade nakon što su u siječnju objavili da namjeravaju napustiti kraljevske dužnosti i radom osigurati financijsku neovisnost.


Markle i Harry su kazali kako u Kaliforniji žele raditi nešto što ima smisla i važno je te namjeravaju pokrenuti neprofitnu organizaciju Archewell.