Nova sezona stiže na proljeće

Pogledajte trailer za novu sezonu hvaljene serije “The Handmaid’s Tale”

Dijana Ljubanović

FOTO/Screenshot

FOTO/Screenshot

"Dobrodošli u otpor", June Osborne.Kad smo zadnji put bili u Gileadu, publika je vidjela krvavu, ali ne i slomljenu June (Elisabeth Moss) koja ranjena nakon uspješnog izručivanja više od 50 djece Gileada u avion za prijevoz na sigurno u Kanadu. June, koju su sluškinje nosile na sigurno, izgovara Exodus 3,7-8 u sebi, koji govori o Gospodinu koji vidi patnju svog naroda i predaje ga u zemlju mlijeka i meda. I tako je rođena borkinja za slobodu.


Hulu je objavio teaser za nadolazeću sezonu hvaljene serije “The Handmaid’s Tale”, koja se u streamer vraća 28. travnja. Četvrta sezona donosi 10 epizoda, od kojih će tri biti dostupne za streaming  već pri lansiranju, a nakon toga vjerojatno slijede tjedna epizodna izdanja.

June koja ima aktivnu ulogu u pobuni, koja služi kao odlazak liku čiji je prethodni fokus bio definitivno izoliran, odlučan samo da sačuva vlastitu sigurnost kao i sigurnost svoje djece. Ali ovo nije nova i bolja, posve altruistička June. I dalje je bijes obuzima, a njoj potrage za pravdom i osvetom prijete ne samo da će je pojesti, već i uništiti veze s ljudima kojima je draga.


Moss također prvi put u karijeri stupa iza kamere režirajući tri od 10 epizode u sezoni, najavio je Indie Wire.


U seriji glume Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford i Sam Jaeger. Četvrtu sezonu “Priča o sluškinjama” izvršnu će producirati Moss, Bruce Miller, Warren Littlefield, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman, John Weber, Frank Siracusa, Sheila Hockin, Kira Snyder i Yahlin Chang. Seriju producira MGM Television, a međunarodno distribuira MGM.