Finalistice

Petnaest djevojaka sudjeluje u izboru Miss Universe Hrvatske

Ivana Kocijan

Rabljanka Maja Lončarević, Foto: ZVONIMIR FERINA

Rabljanka Maja Lončarević, Foto: ZVONIMIR FERINA

U hotelu Esplanade ljepotice iz cijele zemlje borit će se za titulu nasljednice aktualne Miss Mirne Naiije Marić Izbor Miss Universe Hrvatske bit će održan danas u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu uz live streaming na portalu Jutarnji.hr. Za titulu najljepše natjecat će se 15 finalistica. To su: Matea Babić, 25, Zagreb; Vanja Beronja, 26, Vukovar; Ozana Franović, 21, Split; Ivona Gradečak, 20, Ivankovo; Patricia Imbrišić, 20, Đurđevac; Ora Antonia Ivanišević, 20, Dubrovnik; Mihaela Jankavić, 20, Stara Gradiška; Magdalena Jurič, 20, Zadar; Klara Kokić, 23, Zadar; Stella Lalić, 24, Varaždin; Maja Lončarević, 21, Rab; Lorena Mustać, 22, Privlaka; Anamarija Radulić, 20, Zadar; Elena Šimac, 19, Zagreb; Doris Torić, 21, Zagreb.


Tijekom boravka u Zagrebu djevojke su smještene u hotelu Esplanade, a posljednji dani su im bili ispunjeni snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće. U nedjelju su otputovale u Pulu, a u hotelu Park Plaza Histria odradile su snimanja i prvo službeno fotografiranje pred kamerom fotografa Zvonimira Ferine i uvježbavanje koreografije za finale. Na pripremama im se pridružila i Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske 2020. Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Mirna predati krunu Zlatarne Dodić, saznat ćemo danas. Pobjednicu očekuje i mnogo vrijednih nagrada, među kojima je i stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa za 4-godišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 eura.


– Osim naših vjernih sponzora, od kojih su neki s nama 25 godina, vrlo smo ponosni što nam se ove godine pridružila i dr. Vivian Jurković, vlasnica i osnivačica Dr. Vivian Estetics. Uvijek nas veseli ako možemo promovirati i na taj način pomoći hrvatskim poduzetnicima, osobito ako se još k tome radi o vrhunskim proizvodima, rekao je vlasnik licence Vladimir Kraljević. Program će voditi Jelena Glišić i Davor Garić, a u glazbenom dijelu nastupit će Maja Bajamić i Jacques Houdek.