Sedmi album

Panic! At The Disco objavljuje novi album “Viva Las Vengeance”

A. P.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Uoči izlaska albuma bend je predstavio četverominutni pregled svih pjesamaBend Panic! At The Disco, kojeg trenutno vodi jedini originalni član postave pjevač Brendon Urie, u petak 19. kolovoza objavit će novi, sedmi po redu studijski album pod nazivom “Viva Las Vengeance.” 


Uoči izlaska albuma, Panic! At The Disco predstavio je četverominutni pregled nadolazećeg albuma, s isječcima svih 12 pjesama koje će se nalaziti na albumu.


Brendon Urie je podijelio teaser video sa soundtrackom isječaka novih pjesama. Naslovna pjesma već je vani, kao i singlovi “Middle Of A Breakup” i “Local God”, tako da je preostalo 9 potpuno novih pjesama koje kratko možemo čuti u teaseru.“Paaa, je li već petak? Viva Las Vengeance je skoro vani”, stoji u naslovu videa. “U međuvremenu, možeš malo okusiti sve pjesme na albumu”, napisao je pjevač u objavi.


Brendon Urie je album već prije najavio: “Viva Las Vengeance” pogled je unatrag na ono tko sam bio prije 17 godina i tko sam sada, s nježnošću koju nisam imao prije. Nisam bio svjestan da radim album i postojalo je nešto u vezi s kazetofonom što me držalo iskrenim.”


A poznat je i popis pjesama koje će se naći na albumu:


1. Viva Las Vengeance
2. Middle of a Breakup
3. Don’t Let The Light Go Out
4. Local God
5. Star Spangled Banger
6. God Killed Rock And Roll
7. Say It Louder
8. Sugar Soaker
9. Something About Maggie
10. Sad Clown
11. All By Yourself
12. Do It To Death