Teške bitke

Omiljeni Chandler iz Prijatelja: “Bio sam u komi, jedva sam preživio”

L. S.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Glumac se otvorio o borni s ovisnošćuPopularni glumac Matthew Perry, koji je uprizorio mnogima omiljenog ‘Prijatelja’ Chandlera Binga, u svojoj novoj autobiografiji otvorio se o svim problemima s kojima se borio uslijed ovisnosti o opijatima.


Između ostalog, izjavio je kako je bio na samom rubu smrti nakon puknuća crijeva kao posljedice zlouporabe droge.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Matthew Perry (@mattyperry4)

U knjizi naslova ‘Friends, Lovers And The Big Terrible Thing’ Perry je podijelio kako je sa 49 godina skoro umro od puknuća crijeva te je u to vrijeme 5 mjeseci proveo u bolnici, od čega je 2 tjedna bio u komi.


“Doktori su mi rekli da imam dva posto šanse za preživjeti”, rekao je za People Magazine, prenosi OK.


Perry je podijelio kako je njegova loša veza s alkoholom počela dok je imao 24 godine, odnosno kada je počeo glumiti u ‘Prijateljima’. Rekao je kako su njegovi kolege bili izuzetno strpljivi i puni razumijevanja za probleme s kojima se tada nosio.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Matthew Perry (@mattyperry4)Ispričao je kako je u jednom momentu uzimao 55 Vicodina (tableta protiv bolova) na dan te je težio svega 58 kilograma. “Nisam mogao stati zbog bolesti i ovisnosti koja je sve gora s dobi”, kazao je, te je nakon 15 programa za odvikavanje napokon zdrav i motiviran za borbu protiv ovisnosti, tvrdi.


Kroz intervju, Matthew je rekao kako je izuzetno zahvalan što je živ, nakon sve ga što je prošao.