Suđenje se nastavlja

Odvjetnik Gwyneth Paltrow žali se zbog kamera u sudnici uslijed skijaške tužbe

L. S.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Pratitelji suđenja ostali su podijeljeni oko prigovoraFilmska zvijezda Gwyneth Paltrow trenutno vodi sudsku bitku protiv Terryja Sandersona koju ju je tužio zbog skijaške povrede, te od glumice zahtijeva odštetu od 300 tisuća funti nakon što se, prema njegovoj priči, Paltrow sudarila s njime i ozlijedila ga na skijaškoj stazi 2016. godine.


Glumica je protiv Sandersona također podnijela protutužbu, navodeći da je on taj koji se zaletio u nju, te od njega potražuje svega 1 dolar, prenosi Mirror.


Uoči drugog dana suđenja, glumičin odvjetnik Steve Owens tvrdio je da njegovu klijenticu uznemiravaju kamere na sudu, kao i paparazzi koji su je čekali na parkiralištu.
Sudac Holmberg je rekao: “Sud je dopustio medijsko praćenje postupka, a ne pojedinaca koji sudjeluju u postupku, tako da ako govorite u mikrofon, možete očekivati da će slika biti snimljena”.


Korisnici društvene mreže Twittera bili su podijeljeni oko Paltrowinih prigovora oko kamera.Jedna je osoba rekla: “Vau. #GwynethPaltrow je primadona u ovom suđenju. Prigovor na njezino prisustvo pred kamerama je blesav”.Međutim, druga je osoba istaknula: “Naravno, #GwynethPaltrow može djelovati malo bougie kada je u pitanju kamera uperena u njeno lice, ali da budem poštena, rijetko sam vidjela Terryja Sandersona kompletno pred kamerom i čak mu je dopušteno doći i otići ovisno o iskazu. Privilegija? Gdje?”.