Izvrsne recenzije

Novo izdanje »Last Rain on Earth« riječke grupe Chasing Nord

Ivana Kocijan

Foto: Filip Gržinčić

Foto: Filip Gržinčić

Predstavljanje albuma u DallasuNedavno predstavljen drugi studijski uradak riječke grupe Chasing Nord »Last Rain on Earth« predstavio je novi zvuk koji je naišao na izvrsne recenzije kritičara i reakcije publike.


Njihov nastup na ovogodišnjem AntiValentinovu #8 bio je jedan od upečatljivijih te večeri, a publika oduševljena njihovom izvedbom. Sjajna atmosfera i energija koju su pronijeli Domom sportova zasigurno će se ponoviti i na koncertu u riječkom Pogonu kulture 20. svibnja, kada će se na pozornici pridružiti kolegama iz grupe Po’ metra crijeva.


Prije toga članove grupe Chasing Nord, Mihael Prosen (vokal, bas), Tino Margan (bubnjevi), Ivan Jović (gitara) i Mateo Kolenac (gitara), ovog petka u 17 sati u Dallas Music Shopu očekuje promocija novog izdanja, što će njihovim fanovima biti prilika za druženje, preslušavanje albuma i povoljniji šoping.
Kupnjom fizičkog izdanja i ulaznice za Pogon kulture bit će moguće ostvariti dodatni popust, u ponudi će biti i majice, a dečki su najavili i potpisivanje!