»Živa« glazbena poslastica

U subotu u Palachu koncertna promocija Chasing Norda: Vizija u vrijeme retrogradnog Merkura

Sandy Uran

Foto: Samir Cerić Kovačević

Foto: Samir Cerić Kovačević

Dvostruki koncert dva benda - Chasing Nord i Cosmic JennyDoznajemo kako AntiValentinovski live video grupe Chasing Norda predstavlja najavu za riječku koncertnu promociju, koja će se održati u subotu 18. svibnja u klubu Palach.


Chasing Nord predstavlja live spot za naslovnu pjesmu svog novog albuma »Last Rain on Earth«. Snimka je nastala u zagrebačkom Domu sportova gdje su prošle godine nastupali na osmom izdanju festivala AntiValentinovo. Video objavljuju uoči riječke koncertne promocije ove subote u kultnom Palachu gdje će nastupati pred domaćom publikom, uz potporu prijatelja i kolega iz odličnog novog sastava Cosmic Jenny, navedeno je u popratnom materijalu.


U potonjem piše i da su albumi »Last Rain on Earth« i »Matinee Circus« objavljeni prošle godine dobili odlične komentare, kako od publike tako i od glazbene kritike, a iz tabora Chasing Nord i Cosmic Jenny kažu da je upravo svibanj 2024. odabran za ovu dvostruku riječku promociju zbog kolektivne vizije članova oba benda koju su doživjeli u vrijeme retrogradnog Merkura. Istina ili ne, sigurno je da nam se u subotu sprema jedna prava »živa« glazbena poslastica jer i jedni i drugi jedva čekaju stati na stage novootvorenog Palacha, pred svoju publiku, i prezentirati uživo ono na čemu su vrijedno radili posljednjih par godina, piše u najavi. Ulaznice su u prodaji.