Nema mira

Novi problemi za Britney Spears: Bivši suprug objavio video u kojem se svađa sa sinovima

A. P.

Foto: Instagram/Britney Spears

Foto: Instagram/Britney Spears

Kevin Federline je izašao u javnost i rekao kako ju djeca ne žele posjećivatiBritney Spears se ovaj tjedan opet našla u središtu pozornosti zbog bivšeg supruga Kevina Federlinea, koji je sad objavio video snimke na kojima se pjevačica navodno svađa sa svojim sinovima.


Britney i Kevin bili su u braku od 2004. do 2007., a američki sudac je 2008. Federlineu dodijelio isključivo skrbništvo nad djecom a pjevačici suspendirao pravo na posjete. Djeca su uglavnom odrastala s tatom, koji je ovaj tjedan izašao u javnost i rekao kako ju djeca ne žele posjećivati.


U objavi na Instagramu koju je kasnije izbrisala Britney je napisala: “Teško mi je napustiti stvari koje istinski volim, poput moje djece. Ovu situaciju treba riješiti privatno a ne online. Znam da je s tinejdžerima teško izaći na kraj u toj dobi, ali postoji nepristojnost a onda postoji mržnja.”
Zvijezda je rekla da bi njeni sinovi ušli na vrata, otišli ravno u svoju sobu i zaključali vrata, dodavši: “Zašto dolaziti u posjet ako me ni ne posjećuju.”, piše  HITC.


Nakon njezine objave, Kevin je odgovorio nizom Instagram videa koji navodno pokazuju kako se zvijezda svađa sa svojom djecom. U snimkama koje su navodno snimili njezini sinovi Britney se može čuti kako glasno govori “Ovo je moja kuća” i “Bolje da me počnete poštovati”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kevin Federline (@federline4real)U drugom videu Britney se vozi u svom autu sa sinovima i viče: “Jesi li poludio? Stalo mi je, ali šokirana sam tvojim ponašanjem.” Zatim je jednog od dječaka navodno nazvala čudnim i rekla da ga se boji.


U opisu objavljenih videa Kevin je napisao: “Ne mogu sjediti prekriženih ruku i dopustiti da moji sinovi budu optuženi na ovaj način nakon svega što su prošli. Koliko god nas to boli, odlučili smo kao obitelj objaviti ove videe, koje su dječaci snimili kad su imali 11 i 12 godina”, poručio je na Instagramu.


Sean i Jayden sad imaju 16 i 15 godina, a navodni isječci vjerojatno su bili snimljeni prije četiri godine kad je Britney još bila pod konzervatorstvom.