Coolins

Novi funky singl i spot “Budi svoj”

Ivana Kocijan

Tekst i glazbu potpisuje Coollinsov dugogodišnji prijatelj i glazbeni kolega Igor Drvenkar.Mladi pop glazbenik Karlo Bartolec koji na glazbenoj sceni djeluje pod umjetničkim imenom Coollins (Kulins) predstavio je funky pjesmu »Budi svoj« koja je objavljena u izdanju diskografske kuće Only Records. Kako objašnjava njezin izvođač, pjesma govori o generalnom problemu današnjeg društva, što bi značilo skidanje socijalnih maski, bezbrižno pokazivanje samoga sebe svijetu, kao pojedinca.


Prateći glazbeni spot sniman je na raznim zagrebačkim lokacijama pod redateljskom palicom Ivana Davida Jurića, u suradnji s Lukom Štimcem, dok je za makeup i styling zaslužna Kana Kovač Mihaljčević. Kroz plesne pokrete u pjesmu će gledatelje provesti Petra Krušelj, mlada zagrebačka plesačica koja će svojim plesnim ritmovima dočarati djelovanje pojedinca kroz boje u stvarnom i sumornom svijetu današnjice.


Tekst i glazbu potpisuje Coollinsov dugogodišnji prijatelj i glazbeni kolega Igor Drvenkar koji je također zaslužan i za produkciju pjesme.
– Suradnja je započela prije točno tri godine, kada mi se Igy javio i rekao da ima cool stvar za mene, funky stvar koja bi super legla mojem vokalu i pitao jesam li zainteresiran za suradnju. Drago mi je da su se baš meni otvorila vrata za ovu pjesmu i glazbenu suradnju s njim, jer on je za mene baš pravi glazbeni virtuoz, rekao je Coolins.Mladi pjevač već je u ranim danima djetinjstva počeo pokazivati afinitete prema glazbi, a naročito prema pjevanju. Njegova najveća podrška je obitelj, a u životu mu je pomogla i vjera bez koje ne može, te ga nekako jača u životu. Sa sedam godina upisao je osnovnu glazbenu školu, odjel klarineta, a kasnije se prebacio na satove solo pjevanja. Već mu je tada glazba bila poziv kojim se želi danas-sutra baviti, a to je i ostvario te danas gradi uspješnu glazbenu karijeru.