Novo pojačanje

Osijek se nakon razočaravajućeg remija sa Slaven Belupom pojačao angažmanom povremenog hrvatskog reprezentativca

Hina

Karlo Bartolec i Nenad Bjelica

Karlo Bartolec i Nenad Bjelica

Želim s novim suigračima ostvariti nešto veliko, eto da budem i konkretan, osvojiti naslov prvaka," kazao je Bartolec



OSIJEK  Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Karlo Bartolec (26) potpisao je ugovor za Osijek, objavili su iz Gradskog vrta.


Dosadašnji igrač danskog Kopenhagena priključio se Bijelo-plavima potpisavši ugovor na tri godine.


“Želio sam doći, čim sam čuo da postoji ta opcija. Bit će mi čast igrati za Osijek čiji je rejting u hrvatskom nogometu neupitan, a u posljednje vrijeme momčad se bori za najviše ciljeve. Siguran sam da je to zdrava sredina s velikim ambicijama. Želim s novim suigračima ostvariti nešto veliko, eto da budem i konkretan, osvojiti naslov prvaka,” kazao je Bartolec koji je u Danskoj proveo pet godina.




Posljednje dvije u Kopenhagenu, a prije toga tri sezone u Nordsjællandu gdje je došao iz Lokomotive.


Nenad Bjelica je zadovoljan spoznajom da je dobio još jednog kvalitetnog igrača u rosteru koji će bitno zaoštriti konkurenciju na desnom boku.


“Kad smo čuli da ga je moguće dobiti, krenuli smo u ozbiljne pregovore. Jako smo sretni da je ovdje, u zadnje dvije-tri godine bio je i potencijalni reprezentativac tako da vjerujemo da će se igrama u Osijeku možda ponovno nametnuti izborniku. On sigurno ima kvalitetu za to, dolazi u dobar klub koji raste tako da bi suradnja trebala biti na obostrano zadovoljstvo,” istaknuo je Bjelica.


Bartolec je do sada upisao pet nastupa za hrvatsku reprezentaciju.


 


facebook sharing button
twitter sharing button
whatsapp sharing button
email sharing button