Sunčanje

Nives Celzijus otvorila sezonu fotki u tangama: “Svaki komentar je suvišan”

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Naslonjena na zid, Celzijus je u prvi plan stavila svoje atribute.Nives Celzijus otvorila je sezonu fotografija u kupaćem kostimu, objavivši jednu na kojoj pozira u oskudnom tanga bikiniju.


Naslonjena na zid, Celzijus je u prvi plan stavila svoje atribute što je od strane obožavatelja naišlo samo na pohvale.


“Baš znaš da namjestiš poziciju za vatrenu sliku”, “Živa vatra, “Bomba”, “Savršenstvo” i “Svaki komentar je suvišan” tek su neki od riječi njezinih vjernih pratitelja ispod objave kojom je prikupila više od 15 tisuća “lajkova”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Celzijus je na svom profilu nedavno objavila i fotografiju u popularnom “crokiniju”, a pritom je pratiteljima postavila pitanje vole li više prirodne ili fotošopirana fotke.


“Kaže mi frendica kako su u njenoj redakciji radili istraživanje i da publika više voli nerealne fotke! Ideal ljepote su faceappane face, a sirove fotke i prirodna ljepota su totalno out.


Čak ni uklanjanje prištića, borica i sl. nepravilnosti na koži više nisu dovoljan angažman ako želite zadovoljiti ukus mase. Recite mi da to nije istina”, napisala je kraj objave, a njezini su obožavatelji bili složni a joj poručili: “Ti si top bez šminke i filtera”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)