Wonder: The World Tour

Nakon odgode Shawn Mendes službeno otkazao svjetsku turneju

A. P.

Foto: Wikipedia

Foto: Wikipedia

Mladi glazbenik iskreno je progovorio o mentalnim problemimaIako je prije nekoliko dana objavio kako na tri tjedna odgađa svjetsku turneju, pjevač Shawn Mendes sad je istu u poptunosti otkazao.


U srijedu je na Instagramu objavio kako otkazuje ostatak svoje turneje zbog brige o mentalnom zdravlju.


“Kao što znate, morao sam odgoditi nekoliko nastupa u zadnjih nekoliko tjedana jer nisam bio u potpunosti spreman napor koji povratak na turneju zahtijeva”, započeo je glazbenik svoju izjavu na društvenim mrežama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Shawn Mendes (@shawnmendes)

“U ovo sam krenuo uzbuđen što ću se napokon vratiti sviranju uživo nakon duge pauze zbog pandemije, ali istina je kako uopće nisam bio spreman na to koliko će turneja biti teška nakon dugo odsustva.”


U objavi je dodao i kako je nakon razgovora sa svojim timom i ‘nevjerojatnom grupom zdravstvenih radnika’ došao do zaključka da je jasno kako treba odvojiti vrijeme kako bi se mogao osvijestiti i vratiti jači, prenosi PageSix.


Priznao je i kako je tužan zbog ove odluke, ali kako se nada nastaviti turneju nakon što se odmori. U međuvremenu će nastaviti snimati novu glazbu za svoje obožavatelje.


“Obećavam da ću se vratiti čim uzmem dovoljno vremena za ozdravljenje”, zaključio je Mendes. “Volim vas i svima puno hvala što me podržavate i držite se uz mene na ovom putu.”


“Wonder: The World Tour” turneja započela je u Portlandu u lipnju i trebala je trajati do kolovoza 2023.


Mendes je o svojim mentalnim problemima progovorio još u travnju kad je obožavateljima rekao kako mu je teško reći istinu o sebi.


“Bojim se da bi ljudi mislili gore o meni ako bi znali pravu istinu.”, napisao je. “Mogao bih im postati dosadan. Zato u tim trenucima ili priredim predstavu ili se povučem.”