Novo poglavlje

Nakon nedavne objave novog singla, Parni valjak potvrdio i prve koncerte

Ivana Kocijan

Foto: Domagoj Kunić

Foto: Domagoj Kunić

Najavljeni nastupi prvi su u nizu koncerata koje će Parni valjak održati tijekom godineNakon što je novom pjesmom »Moja glava, moja pravila« feat. Igor Drvenkar potvrdila da nastavlja dalje, grupa Parni valjak najavila je i prve ovogodišnje koncerte. Pred publiku stiže u svibnju, a nastupit će u Zadru, Rijeci, Ljubljani i Mariboru.


Serija koncerata započinje 6. svibnja u zadarskom klubu Arsenal, a zatim slijede nastupi 10. svibnja u riječkom Pogonu kulture, 26. svibnja u ljubljanskoj Cvetličarni te 27. svibnja u mariborskom ŠTUK-u. Ulaznice za sve koncerte u prodaju kreću od petka u 12 sati putem sustava Eventim.


“Klubovi su mjesto gdje se Valjak uvijek odlično osjeća, pa će i prvi ovogodišnji koncerti krenuti iz manjih prostora. To je veliki logistički i produkcijski posao, ali svi jedva čekamo ponovo krenuti na put. Repertoar se uvježbava svaki dan i mogu vam reći da zvuče izvrsno”, otkrio je menadžer benda Dino Bahtijarević.

Podsjetimo, Parni valjak prošlog je tjedna nakon nekoliko mjeseci nagađanja i iščekivanja predstavio novu autorsku pjesmu »Moja glava, moja pravila« feat. Igor Drvenkar, zajedno s pratećim videospotom. Glazbu i stihove potpisuje Husein Hasanefendić Hus.


Pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci, tražila je svoj glas i u kadru se pojavio upravo Igor Drvenkar, koji je svojom energijom, pristupom i glasom osvojio simpatije članova benda. Novi singl dočekan je uz pozitivne reakcije publike iz čitave regije, a zahvalnost na tome Parni valjak je izrazio i na svojim društvenim mrežama porukom: »Hvala vam na nevjerojatnoj podršci u našem novom poglavlju. Vi ste nam potvrda da radimo na dobar način i to nam je uvijek najvažnije«.


Nakon objave nove autorske pjesme jedan od najpopularnijih rock-bendova na ovim prostorima nastavlja i s koncertima, a najavljeni nastupi prvi su u nizu koncerata koje će Parni valjak održati tijekom godine. Bit će to početak novog poglavlja u karijeri benda čiji članovi, potvrđuju, bez sviranja jednostavno ne mogu.