"Knot"

Mlada zagrebačka kantautorica: Miriiam predstavlja zarazan retro pop singl

Ivana Kocijan

Foto: Press

Foto: Press

Spot je snimio, montirao i režirao Pavle Kocanjer, a u spotu uz Miriiam glume Maja Bituh, Vlatka Bašić i Marija Škember. Talentirana zagrebačka kantautorica Miriiam, koja se nakon boravka u Londonu zbog pandemije vratila u Hrvatsku, započela je snimanje albuma prvijenca s Tonijem Tkalecom i Edvinom Đerahovićem iz Penthouse Studija. Uz njih pjesme dotad izvođene u samostalnom izdanju i koncertno dobivaju bendovsko ruho.


Nosač zvuka na kojem će se naći deset pjesama najavljuje retro pop singlom »Knot« na engleskom jeziku u kojem pokazuje svu raskoš pjevačkog talenta.


– Pjesma je snimljena prije godinu dana i strpljivo je čekala cjepivo. Trebalo mi je jako dugo da se odlučim kako ću, gdje i kada početi snimati album, a onda i kako i kada ću objaviti prvu singlicu, hoću li uspjeti snimiti spot i još niz dilema.
Recimo da se univerzum pjesme pretočio u stvarnost – zapetljani čvor koji te istovremeno miluje svojim statusom quo, ali njime i guši. Eto, očito sam konačno uspjela skinuti masku ovoj pjesmi. A kada se ona skine, zapravo ostaje još jedna polutužna ljubavna pjesma, rekla je Miriiam.


Spot je snimio, montirao i režirao Pavle Kocanjer, a u spotu uz Miriiam glume Maja Bituh, Vlatka Bašić i Marija Škember. Producentica spota je Hana Zrnčić Dim. Pjesma »Knot« u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.