Dobre vijesti s Hrvatske radiotelevizije

Milijuni pregleda na društvenim mrežama: HRT-ov SO web i multimedija bilježe rast

Ivana Kocijan

Foto: iStock

Foto: iStock

Ukupno je 780 tisuća registriranih korisnika koji su, samo u srpnju, pregledali ponuđene sadržaje oko 3,7 milijuna putaPrema podacima iz srpnja, HRT-ov SO web i multimedija i dalje bilježi rast na svim područjima.


»Korisnici nas prate na portalu hrt.hr, na platformi HRTi te na društvenim mrežama na stranicama HRT-a, posebice na HRT Vijesti, kao i na Instagramu i Youtubeu. Tako smo samo u srpnju na društvene mreže plasirali oko 900 videouradaka koji su ukupno imali oko 55 milijuna pregleda.


Na stranici HRT Vijesti imamo više od 25 milijuna pregleda videosadržaja i time držimo čvrsto prvo mjesto u kategoriji informativnih stranica hrvatskih medija prisutnih na mrežama. Drugoplasirani medij zaostaje za stranicom HRT Vijesti za 7 milijuna pregleda. Ponosni smo na to što je videuradak samostalne produkcije SO weba i multimedije imao najveći broj pregleda u srpnju u odnosu na ostale medijske kuće na Facebooku te na to da smo uspješno pokrenuli samostalnu proizvodnju sadržaja posebno kreiranog za društvene mreže«, poručili su iz HRT-a dodajući:
»Korisnici su ostali vjerni i platformi HRTi – ukupno je 780 tisuća registriranih korisnika koji su, samo u srpnju, pregledali ponuđene sadržaje oko 3,7 milijuna puta.«