VMA 2020

Miley Cyrus uletjela kao posljednji izvođač na prestižnoj dodjeli glazbenih nagrada

S.M.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Vrijedi se prisjetiti i njezinog nastupa iz 2013. koji se najviše pameti po šokantnoj rutini s twerkanjemMiley Cyrus je stigla kao posljednji izvođač na ovogodišnjoj dodjeli MTV video glazbenih nagrada 2020, prenosi NY Post.


Pjevačica je i sama nominirana za jednu od nagrada, točnije, nominiran je njezin glazbeni spot za “Mother’s Daughter”.


Ove godine prestižnu ceremoniju vodi Keke Palmer, a među velikim imenima koja će nastupom popratiti spektakl, biti će Lady Gaga, The Weeknd, BTS, Doja Cat, J Balvin, Maluma i Roddy Ricch.
Prošle je godine Miley na ovoj dodjeli opjevala svoju baladu “Slide Away”, nekoliko dana nakon što je prekinula s Liamom Hemsworthom. Za njega je nedavno izjavila i da je bio “prvi muškarac s kojim je išla do kraja” kada je imala šesnaest.


Vrijedi se prisjetiti i njezinog nastupa iz 2013. koji se najviše pameti po šokantnoj rutini s twerkanjem dok je pjevala kraj Robina Thickea.


Dodjela se ove godine trebala održati u Brooklynu (Centar Barclays) ali je zbog mjera protiv širenja koronavirusa preseljena na više otvorenih lokacija diljem New Yorka.


Top imena koja su ove godine nominirana svakako su Ariana Grande i Lady Gaga od kojih svaka ima po devet nominacija te Billie Eilish i The Weeknd sa po šest.