»JA TI PRIZNAJEM«

Mia Negovetić obradila hit grupe ET: Neočekivani cover odlično je prihvaćen

Ivana Kocijan

Foto: KARLA MATULINA

Foto: KARLA MATULINA

Na sve emocije pjesme Mia je pridodala i svoj nježan, ali u isto vrijeme prodoran vokalPjesma »Ja ti priznajem«, objavljena sada već davne 1996. godine, jedan je od najvećih i najpoznatijih hitova zagrebačke grupe ET. Nedavno je ta pjesma zaživjela u novom, nešto drukčijem aranžmanu, i u izvedbi riječke glazbene zvijezde Mije Negovetić.


»Moramo priznati, mislili smo da veliki hit ET-ja »Ja ti priznajem« nikada neće zvučati dobro kao u originalnoj izvedbi Vanne dok je bila dio ove kultne dance grupe devedesetih, ali nas je sjajna Mia Negovetić razuvjerila.


Čuli smo je u klasičnim i modernim pop izdanjima, pjevala je na hrvatskom i engleskom, osvojila pozornicu Dore, ali je sve do sada nismo uspjeli čuti u ovakvom emotivnijem, a u isto vrijeme iznimno cool istupu«, poručilli su iz njezine diskografske kuće Croatia Records.
Njezina izvedba pjesme »Ja ti priznajem« dobila je i videoizdanje za koje je zaslužan Tin Majnarić.


– Glazba nema granica i uvijek se možeš igrati. Vannu obožavam, slušam je cijeli život i velika je čast što imam priliku prepjevati nešto njeno. Sve je super ispalo i jako sam zadovoljna, izjavila je Mia i dodala kako je na snimanju spota bila sjajna atmosfera te je ozbiljan rad prošao i uz puno smijeha.


»Ja ti priznajem« stiže u aranžmanu Gorana Kovačića i Vrisak Studija koji nas ponovo odvode u neke nove dimenzije hrvatske glazbe koje otkrivamo kroz projekt CMC Stars. Nela i »Nek ti bude kao meni« Nine Badrić, Kristian Marolt i »Ne daj« Natali Dizdar, Damir Kedžo i »Vatra i led« Colonije, a niz nastavlja Mia Negovetić pjesmom »Ja ti priznajem« ET-ja.


Na sve emocije pjesme Mia je pridodala i svoj nježan, ali u isto vrijeme prodoran vokal nevjerojatnih sposobnosti. Ako je suditi prema ovoj pjesmi, onda je jasno da smo dobili predvodnicu nove generacije ženskih vokala o kojoj će se dugo pričati i koja će svakom novom izvedbom oduševljavati.