Archewell Productions

Meghan s Netflixom radi na televizijskom projektu namijenjenom djevojčicama

Hina

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Serija nazvana "Pearl" jedna je od prvih koju su službeno najavili Netflix i britanski parBritanska vojvotkinja Meghan priprema animiranu obiteljsku seriju za streaming platformu Netflix Inc i bit će izvršna producentica serije, priopćila je njezina produkcijska kuća.


Archewell Productions, tvrtka koju je osnovala Meghan sa suprugom, princom Harryjem, navela je u priopćenju da će u središtu serije biti avanture 12-godišnje djevojčice, nadahnute raznim utjecajnim ženama iz povijesti.
Serija nazvana “Pearl” jedna je od prvih koju su službeno najavili Netflix i britanski par, poznat kao vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Dogovor su postigli prošle godine nakon što su napustili kraljevske dužnosti i preselili se u Kaliforniju.
“Kao i mnoge djevojčice njezine dobi, naša junakinja Pearl je na putu samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove”, rekla je Meghan u izjavi.
“Oduševljena sam što će vam Archewell Productions u partnerstvu s moćnom platformom Netflixom i ovim nevjerojatnim producentima zajedno donijeti ovu novu animiranu seriju, koja slavi izvanredne žene kroz povijest.”
Datum početka serije nije objavljen.
Meghan i David Furnish, suprug britanskog pjevača Eltona Johna, bit će izvršni producenti serije. John je blizak prijatelj Harryja i Meghan i nastupao je na njihovom vjenčanju 2018.