Kraljevska obitelj

Meghan Markle “u strahu od gubitka naslova vojvotkinje” nakon Harryjevih “bombi istine”

Portal Novi list

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Nakon odlaska iz Kraljevske obitelji, Meghan Markle nastavila se potpisivati kao vojvotkinja od Sussexa na svim platformama, uključujući njezinu nedavnu knjigu za djecu.Prema upućenima, Meghan misli da bi gubitak titule koja joj je dodijeljena nakon udaje za princa Harryja 2018. mogao biti ‘PR katastrofa’.


Meghan i Harry najavili su da se povlače s kraljevskih dužnosti u siječnju 2020. godine, ali i dalje koriste svoje prestižne naslove u svom javnom životu.


Meghan (39) na svim je platformama sebe nazivala ‘vojvotkinjom od Sussexa’, nedavno je pod tim imenom napisala knjigu za djecu The Bench. Izvor blizak bivšoj glumici Suitsa, rekao je za magazin Heat da je Meghan zabrinuta zbog gubitka naslova nakon Harryjevih izjava o njegovoj obitelji.
“Rekla je Harryju da trebaju ublažiti napade na kraljevsku obitelj – boji se da će im oduzeti kraljevske titule, što bi bila PR katastrofa.


“Trenutno je preplavljena ponudama, a to je dijelom i zbog toga što je vojvotkinja.”


To se događa nakon što je Harry ispustio brojne ‘bombe istine’ o svojim bližnjima u dokumentarcu Oprah Winfrey „The Me You Can’t See“.