Majčinstvo i slava

Megan Fox oštro odgovorila kritikama, ne dopušta razgovor o svojoj djeci

L. S.

Foto: Instagram / Megan Fox

Foto: Instagram / Megan Fox

Ovo nije prvi put da je glumica u okršaju s kritičarima u vezi njenih troje djecePoznata glumica Megan Fox majka je troje djece zajedno s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom, te je odlučila držati ih što dalje od očiju javnosti i društvenih mreža.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)Fox u zadnje vrijeme puni naslovnice tabloida radi njene turbulentne veze sa Machine Gun Kellyem, a kada se ne pojavljuje s njim, u društvu je poznate prijateljice Kourtney Kardashian.
Čini se da je Megan posebno osjetljiva na pitanja o djeci, te je u nedavnoj objavi, nakon što ju je jedan pratitelj upitao “Gdje su ti djeca?” odgovorila u veoma sarkastičnom tonu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)“Ček, ček, ček. Ja… imam djecu?!? Znala sam da sam nešto zaboravila! Brzo, zovite portira u Beverly Hills hotel, tamo je zadnje što se sjećam da sam ih vidjela. Možda ih je netko predao u izgubljeno-nađeno”, napisala je.


Ono nije prvi puta da je Megan uzvratila kritičarima koji joj spominju djecu; prošle godine, kada je također bila na meti radi ‘lošeg majčinstva’, komentirala je kako je zanimljivo da nitko ne proziva oca djece, no nju kao majku da.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)“Ljudi ne očekuju od tate da bude doma s djecom čitavo vrijeme, ali od mene se očekuje da ne budem uopće viđena i da budem doma sa svojom djecom”, osvrnula se.