Iskreno

Matthew McConaughey šokirao otkrićem: “U mladosti sam bio prisiljen na seks”

A. P.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Glumac je u memoarima i intervjuu otkrio sve o neugodnim susretima iz prošlostiHolivudski glumac Matthew McConaughey šokirao je otkrićem tijekom nedavnog intervjua za podcast Amande de Cadenet “The Conversation: About the Men”.


Slavni holivudski zavodnik otkrio je do sad nepoznate i iznenađujuće seksualne detalje koji su se dogodili dok je bio tinejdžer.


Glumac, koji je tiha patnja ženama diljem svijeta, napisao je memoare “Zelena svjetla” u kojim je otvoreno progovorio o konzumiranju droge i seksualnom zlostavljanju koje je doživio kao tinejdžer.
Otkrio je kako se uspio izvući i da je kasnije pristupio seksualnim odnosima na pravilan način. Matthew je ispričao kako su ga njegovi roditelji naučili da u takvim situacijama bude pun poštovanja i što znači dati pristanak.


Otac mi je rekao: “Ako ikad osjetiš da djevojka oklijeva, prestani”, ispričao je i dodao da mu je otac rekao da čak i ako mu partnerica govori da nastavi, da je ipak bolje stati i pričekati.


“Bio je u pravu, doveo sam se do određenih situacija i znao sam kad treba stati”, rekao je McConaughey.Matthew je također otkrio i kako je sa samo 15 godina bio “ucijenjen na seks”, ali da je zahvaljujući razgovorima s tatom bilo jasno što je zdrav seksualni odnos a što nije, te je odmah bio svjestan da to što mu se događa nije u redu. Dodaje da se unatoč tome nikad nije osjećao kao žrtva.


“Polako sam učio kako biti intiman i bilo je lijepo, ali i nespretno. Bio sam siguran da idem u pakao zbog seksa prije braka. Danas se samo nadam da to nije slučaj”, rekao je glumac.


Unatoč teškim iskustvima glumac nije tražio psihološku pomoć, a obitelj i bliski prijatelji pomogli su mu u oporavku.


“Previše volim život i vjerujem u život i ljude. I dalje mi je povjerenje na prvom mjestu. Neću ići kroz život noseći tu prtljagu, da to definira način na koji se ponašam prema ljudima oko sebe.”, zaključio je Matthew.