"Zaplesala je s ljetom"

Matija Cvek i Marko Kutlić imaju singl u finalu Cesarice

Sandy Uran

Foto: Promo

Foto: Promo

Predvodnici mlađe generacije glazbenika ovog su puta udružili snage i napravili ljetni hit.U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: »A meni vruće« u izvedbi Domenice, »Bambina mia« koju izvode CAMBI. i TBF ft. ST Koke, »Ja još uvijek imam istu želju« u izvedbi Nine Badrić, pjesme »Kada jednom odem« koju izvode Tomislav Bralić i klapa Intrade te »Zaplesala je s ljetom« u izvedbi Matije Cveka i Marka Kutlića.


Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma »Zaplesala je s ljetom« koju izvode Matija Cvek i Marko Kutlić. Glazbu pjesme potpisuju upravo njih dvojica, a tekst zajednički Cvek i Aleksandar Čubrilo.


Matija Cvek i Marko Kutlić su već poznata lica na glazbenoj sceni. Predvodnici mlađe generacije glazbenika ovog su puta udružili snage i napravili ljetni hit.
Dva vrhunska vokala i fuzija funka i rocka dobitna su kombinacija – prvi takt, drugi takt i pjesma već ne izlazi iz glave. Prijateljstvo i druženje rezultiralo je sjajnom pjesmom koju je prepoznala i publika. »Presretni smo. Od srca se zahvaljujemo publici što je tako lijepo prihvatila pjesmu »Zaplesala je s ljetom«. Ljeto još nije gotovo i nadamo se da će se uz ovu pjesmu još dugo plesati!« poručili su Matija i Marko.