Odmor prije svega

Maja Šuput objavila fotku sa sinčićem koja je sve raznježila pa napisala: ‘Nema dalje’

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

I opet je svu pažnju ukrao maleni BloomPjevačica Maja Šuput jednostavno uživa u majčinskoj ulozi, a dijelove iz obiteljskog života često podijeli sa svojim vjernim obožavateljima.


Posljednja je fotografija izazvala kolektivna srca u komentarima jer je Šuput podijelila jednu doista neodoljivu fotografiju na kojoj ona i maleni Bloom spavaju.


Odjevena u bijelu čipkastu haljinu, pjevačica je (a možda i nije?) zažmirila pod sunčanim naočalama dok se njezin sinčić nježno smjestio na majčina prsa.
U dubokom snu, Bloom je ponovno ukrao svu pažnju. Odjeven u svijetlo plavu košulju i nijansu tamnije hlačice, dječačić je osvojio srca obožavatelja koji su ostali raznježeni.


Šuput je fotografiju popratila s rečenicom: “Nema dalje od ovog, nema” te dodala srca.


“Ooooooo kako ste slatki”, “Jedna je mama”, “Kad spuste glavu na mamina prsa ili ramena, tako i moja pa uživamo obje” i “najljepše se spava kod mame”, neki su od njih.


Jedna je obožavateljica u svom komentaru objasnila i da “ima dalje”, misleći pritom na svaki daljnji milimetar njihova rasta.


“Ima, ima ljubav raste svakim milimetrom, kad stane ispred tebe savršen muškarac kojeg si pod srcem i na srcu nosila… još uvijek jednako ima dalje”, napisala je.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)