Daljina

Maja Šuput ima novu pjesmu i spot: “Pretpostavljam da će se publika šokirati!”

Ivana Kocijan

Foto: PR

Foto: PR

Kaže da je ovo najljepša pjesma koju je ikada otpjevala.Maja Šuput predstavila je novu pjesmu, baladu »Daljina« i pripadajući spot, čime je iznenadila i oduševila svoje fanove. Nova snažna Maja u režiji poznatog režisera Darka Drinovca prikazana je kao žena koja želi, voli, očekuje i ne boji se pokazati osjećaje.


– Pretpostavljam da će se publika šokirati, izjavila je Maja Šuput i dodala:
– Ovakvu pjesmu od mene nitko ne očekuje. Od mene se ne očekuje balada, niti ovakva emocija u pjevanju. Publika je navikla kroz dvadeset godina moje karijere na brze, hitoidne pjesme koje su sinonim za zabavu i tulume.


Nemam poseban razlog zašto sada, jednostavno sam osjetila pjesmu kao svoju, da je trenutak. Emocija, snaga, tuga, udaljenost od voljene osobe… Ovo je najljepša pjesma koju sam ikada otpjevala. Jednostavno se dogodila kemija između pjesme i mene, nadam se da će se to isto dogoditi i s publikom.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Baladu je Maji ponudio španjolski kompozitor Rafael Art. Za nju je to bila ljubav na prvo slušanje, te je odmah zamolila Antoniju Šolu da napiše prekrasan ljubavni tekst, dok je za aranžman zaslužan Ante Pecotić kao i za kompletnu produkciju pjesme.


Neočekivanu, ali snažnu baladu »Daljina« Maja je pripremala dulje vrijeme te je sigurna da će biti veliko iznenađenje za sve slušatelje.