Katy Keene

Tek se počela prikazivati, a već je nema: Lucy Hale se rasplakala zbog otkazivanja njezine serije

Sanda Milinković

Foto: Reuters

Foto: Reuters

CW je otkazao drugu sezonu nove serije.Lucy Hale je obožavateljima poslala vrlo emotivnu poruku nakon što je CW objavio da neće biti druge sezone serije “Katy Keene”, prenosi Page Six.


“Bok ljudi, ovo je pokušaj… morala sam pokušati nekoliko puta jer sam bila šmrcajući nered, a to ne želite vidjeti. Borila sam se cijeli dan oko toga što želim reći o ovome te trebam li uopće nešto reći… ništa se nije činilo pravilnim”, započela je glumica Lucy Hale svoj Instagram Live prošli tjedan.


“Nisam htjela objavljivati fotke ili komentare jer ništa neće vjerno prikazati kako se osjećam zbog ‘Katy Keene’ ili kako se osjećam zbog ljudi koji su uključeni u seriju”, nastavila je glumica koju pamtimo i po ulozi u popularnim “Slatkim malim lažljivicama”.


lucy_hale

Ekipa serije “Slatke male lažljivice”, Foto: Reuters
Hale je u spomenutoj seriji utjelovila glavnog lika i kaže da je ta uloga bila jedna od najljepših u njezinom životu. Kaže da je već imala serije koje nisu obnovljene za novu sezonu, ali da je to svaki puta “srceparajuće“.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)“Ovo je loše… ovo je loše.. o Bože, oprostite”, kazala je očiju punih suza. “Trebat će mi vremena da pređem preko ovoga”, dodala je.


Iskazala je svoju zahvalnost za ulogu te se zahvalila mnogim ljudima, uključujući i obožavatelje.


“Ne mogu dovoljno naglasiti koliko ste odlični, cijelo vrijeme i bez obzira na sve. Uvijek ste bili tu za mene i podržali me u svemu što sam napravila”, kazala je Lucy Hale te dodala da u ovakvim trenucima shvaća koliko je sretna.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)Brišući suze, kazala je obožavateljima da mogu nastaviti podržavati seriju gledajući je na platformi HBO Max.


“Ponekad se nešto jednostavno ne riješi i možda nije bilo pravo vrijeme za ovo, ne znam, malo sam zbunjena”, kazala je i završila obraćanje riječima: “Ova se serija neće vratiti i to je grozno, ali držim glavu visoko i tko zna što ću napraviti iduće.”