DISTUNE PROMOTION

“Let’s Talk About Music”: Krenule prijave za treće izdanje glazbeno-edukacijske radionice

P. N.RIJEKA – Krenule prijave za treće izdanje glazbeno-edukacijske radionice “Let’s Talk About Music” Nakon više nego uspješna dva izdanja glazbeno-edukacijskog ciklusa “Let’s Talk About Music” udruga Diston pokreće i njegovo treće izdanje. Cilj radionice je motiviranje i uključivanje mlađe generacije u razvoj glazbene scene kroz direktan kontakt s organizatorima i mentorima iz struke.


U ciklusu modularnih predavanja, polaznici stječu osnovna znanja organizacije glazbenog događaja od same ideje do realizacije. Između ostalog: kakose ugovara i ugošćuje glazbenik/ica, vodi komunikacija s partnerima i suradnicima, priprema i vodi budžet, zadovoljavaju tražene tehničke specifikacije, komunicira s publikom putem dostupnih marketinških kanala, brendira organizacija korištenjem jedinstvenih vizuala. Pozivnica je upućena svim zainteresiranima u dobi od 18 – 27 godina, a važno je istaknuti da je radionica besplatna.


Prijave se zaprimaju isključivo putem linka, do nedjelje, 16.05. Modularni ciklus podijeljen je u četiri modula, kojeg svaki pojedinačno vode jedno do dvoje mentora/-ica.
Modul #1 Organizacija eventa – Andrea Laurić (Tipsy kolektiv, Rijeka)


Modul #2 Marketing i PR – Marta Ban (Art-kino Croatia, Rijeka)


Modul #3 Vizualni identitet – Antonio Karača i Petra Vrdoljak (Radnja, Zagreb)


Modul #4 Tehnička produkcija – Sebastijan Tomažin i Davor Popdankovski (Radio Roža, Rijeka)


Radionica će se voditi u skladu s potrebnim epidemiološkim mjerama radi sprečavanja širenja zaraze covidom-19 u prostorima Filodrammatice i OKC Palach, od kraja svibnja do kraja lipnja.


Projekt je sufinanciran od strane Odjela za kulturu Grada Rijeke